Modelarea si marirea sanilor
Sani mici
Sani lasati
Marire sani
Implanturi mamare
Implant Silicon
Marire sani fara operatie
Ridicare sani (mastopexie)
Micsorare sani
Marirea sanilor cu propria grasime

GALERIE FOTO pg. 1, 2, 3, 4, 5, 6

Clinica Bucuresti: Intrarea Tudor Stefan 58
Clinica Constanta: Bogdan Voda 75, etaj 2
Facilitati pentru pacientii ce vin
de la distanta la clinica din Bucuresti

v Clinica recomandata de Catalin Botezatu

 

Paciente cu sani mici

Marirea sanilor in cazul pacientelor cu sani mici

Sanii sunt cea mai atractiva parte a corpului unei femei, de aceea ei au un rol important in sporirea increderii in propriile ei valori. Un bust bine proportionat reprezinta cu certitudine un semn al feminitatii si senzualitatii.

Una dintre cele mai populare operatii estetice din lume este cea legata de marirea chirurgicala a sanilor, la care poate apela orice femeie dupa varsta de 18 ani, daca nu este in totalitate multumita de aspectul sanilor ei..

Pacientele cu sani mici fac parte din mai multe categorii de varsta, deoarece volumul sanilor unei femei se modifica semnificativ in decursul vietii. Exista cazul femeilor ai caror sani nu s-au dezvoltat suficient pe perioada pubertatii, zona bustului ramanand astfel mult mai mica comparativ cu restul corpului. O alta categorie este cea a femeilor care dupa perioada alaptarii sau in urma dietelor drastice au suferit pierdere in volum la nivelul sanilor, si, in mod invariabil, femeile trecute de o anumita varsta pentru care procesul natural de imbatranire a atrofiat volumul si a redus fermitatea sanilor.

Intalnirea cu medicul specialist

Majoritatea dintre noi am auzit de implantul mamar, si intr-adevar, pentru a mari sanii este necesar sa adaugam volum cu ajutorul protezelor mamare. Exista o gama larga de proteze care se diferentiaza prin forma, marime sau textura. Pe durata consultatiei cu medicul chirurg al clinicii Luxury Aesthetics, in functie de indicatiile si masuratorile acestuia, dar si dupa preferinta personala a fiecarei pacientei, se alege tipul, forma si marimea potrivita de implant mamar.

Cum are loc interventia de marire a sanilor?

Exista mai multe tehnici pentru realizarea acestei interventii, dar toate se efectueaza prin trasarea unei mici incizii (intr-una din trei locatii posibile) dupa care se pozitioneaza un implant mamar sub tesutul glandular sau sub muschi. Cele trei locatii unde se poate efectua incizia sunt: Periareolar (in jurul sfarcului), Inframamar (sub san) si Axilar (la nivelul axilei).

Programati acum o consultatie gratuita: 0723 17 13 16

Operatia este simpla, cu un risc redus de complicatii, se efectueaza sub anestezie generala si se extinde pe o durata de 1-2 ore.

Incizia prin care se introduce implantul mamar se face cel mai frecvent la nivelul santului inframamar, intrucat ofera vizibilitate maxima chirurgului. Incizia nu va fi mai mare de 3-4 cm, iar la cateva luni dupa operatie aceasta aproape ca nu mai poate fi observata.

Sunt implanturile sigure?

Milioane de femei au apelat cu succes la acest tip de interventie fara a suferi vreo complicatie. Noile tipuri de implanturi sunt considerate foarte sigure pentru organism. Bineinteles, este extrem de important ca pe durata consultatiei cu medicul plastician sa discutati toate argumentele pro si contra in cazul unei astfel de interventii.

Exista mai multe tipuri de implant, dar cele mai des folosite sunt cele umplute cu silicon si cele cu ser fiziologic. Suprafata exterioara a implantelor poate fi fina sau texturata, cu forma anatomica sau rotunda. Pe durata consultatiei veti stabili alaturi de medicul plastician care este cea mai buna optiune.

Cand ma pot reintoarce la serviciu?

Trei zile va este recomandat repaus total, dupa care totul depinde de cum va simtiti. Majoritatea pacientelor isi reincep activitatea dupa aproximativ o saptamana. Medicul plastician va va recomanda dupa consultatia postoperatorie conduita optima in cazul dumneavoastra.

Ce fel de ingrijiri imi vor fii necesare ?

Dupa interventie veti reveni in cabinetul medicului plastician pentru o consultatie postoperatorie amanuntita, urmand vizite prestabilite pe durata urmatoarelor luni de dupa operatie. Cel mai probabil vi se va recomanda sa efectuati exercitii de masaj in zona sanilor, favorizand astfel un rezultat natural pe termen lung. Dupa procedura veti fi nevoita sa purtati o bustiera medicala. Asemenea multor altor femei care au apelat la acest tip de interventie, veti fi incantate de rezultat!

Programati acum o consultatie gratuita: 0723 17 13 16

 

Dr. Ioana Tuhar

Consultatie gratuita 0723 17 13 16

Program de loialitate

Sunati pentru programare sau completati formularul
si veti fi sunat de personalul clinicii Luxury Aesthetics

Nume:  

Telefon.:

E-mail:    


Observatii: (optional)


 

* Tratamentele sunt recomandate pacientilor de peste 18 ani
Politica de confidentialitate

 

© Luxury Aesthetics / Dr. Morad Iancu